Komentara: 11
Pregleda: 4341

Karavan Vojvođanskog preokreta posetio Suboticu

05.04.2012. u 17:56h
Izvor: RTV Yueco
Karavan Vojvođanskog preokreta posetio Suboticu

Karavan Vojvodjanskog preokreta juče je obišao farmu Ivanković na Verušiću. Nakon toga su u centru grada članovi Vojvođanskog Karavana posetili štand Mladih Liberalno demokratske partije i Srpskog pokreta obnove. Građani su imali priliku i da potpišu Deklaraciju Vojvođanski preokret koju su podržale pojedine političke partije, ali i pojedinci.

Evropska Srbija podrazumeva i promenu odnosa prema Vojvodini. Rukovodioci LDP-a i SPO kažu da se bore da Vojvodina dobije, zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast. PIako na prvi pogled LDP i SPO nemaju dodirnih tačaka, obe političke partije teže Evrointegracijama i da Srbija postane članica EU.

Nosilac liste LDP-a u Subotici, je Josipa Ivanković. Kaže da su krenuli u izbornu kampanju i promociju Vojvođanskog preokreta i propagiranja istine.

Preokret je neophodan jer podrazumeva stavljanje Vojvodine u prvi plan, napuštanje koncepta po kome se Skupština Vojvodine sastaje ređe nego što se menjaju godišnja doba i to uglavnom da bi verifikivala unapred donete odluke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 4341
Povezane teme

LDP Subotica

srpski pokret obnove

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.