• Pregleda: 5712

Karavan "Moja Srbija" u petak i u našem gradu

Turistička organizacija Srbije je započela kampanju „Moja Srbija“ sa ciljem da animira domaće turiste i podstakne na putovanja u zemlji. Kampanja se sprovodi u 10 najvećih gradova u Srbiji, na glavnim gradskim trgovima u periodu od 12. juna do 11. jula.
Karavan "Moja Srbija" u petak i u našem gradu

Subotica će biti domaćin istoimenog karavana u petak, 26. juna, i u centru grada će dočekati kolege iz Užica, Novog Pazara, Niša, Leskovca, Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Novog Sada, Beograda, zatim predstavnike Turističke organizacije Srbije i udruženje „Srbija za mlade“ - koji će deliti svoj promotivni materijal, odgovarati na pitanja, organizovati degustacije i drugi program.

Kao domaćin, Subotica će atraktivnim programom, koji su besplatni za posetice, predstaviti svoju turističku ponudu.

Karavan „Moja Srbija" koji će biti postavljen na šetalištu između Gradske kuće i Plave fontane. Program počinje u 12 i traje do 20 časova.

Tokom celog dana će trajati nagradna igra Turističke organizacije Srbije na kojoj se mogu osvojiti vredne nagrade. Svi Subotičani koji žele da osvoje nagradni vikend u nekoj od popularnih destinacija u Srbiji i druge vredne nagrade, treba da se obrate volonterima udruženja "Srbija za mlade". Izvlačenje imena srećnih dobitnika će biti organizovano u 18,30 časova na bini.

Program:

 • 12:00-12:30 - Svečano otvaranje (bina)
 • 12:30-13:00 - Degustacija rakije i "Risarskog doručka" - Promocija "Dužijance" (štand)
 • 13:00-13:30 - Degustacija vina - promocija Vinarije Zvonko Bogdan (štand/bina)
 • 13:30-14:00 - Degustacija rakije - promocija ruralnog turizma Tavankut (štand)
 • 14:00-14:30 - Degustacija – Promocija Turistička organizacija Bačka Topola (štand)
 • 17:00-18:00 - Radionica za decu – promocija Interetno festivala (sto/štand)
 • 17:00-18:00 - Degustacija štrudli - promocija hotela Vila Majur i restorana Majur (štand TO grada Subotice)
 • 17:30-18:30 - Degustacija sokova od zove i nane i čaja od lavande – promocija Salaša Đorđević (štand)
 • 18.00-18:30 - Degustacija - Promocija kompanije Elitte Palić pod nazivom "Nedeljni ručak - u susret 150.000-tom gostu restorana Mala gostiona" (štand)
 • 18:00-19:00 - ZOO vrt program (slikanje sa životinjama, maženje..)
 • 18:00-19:00 - Vožnja kočijama - promocija Ergele Kelebija i Vožnja oldtimer automobilima, promocija "Susreta Oltimer automobila" (parking na uglu Štrosmajerove ulice / Plave fontane)
 • 18:30-19:00 - TOS-ova nagradna igra (bina)
 • 19:00-19:30 - Tamburaški orkestar "Nesanica", promocija restorana Majur sa Kelebije
 • 19:30-20:00 - Degustacija vina - promocija vinarije Zvonko Bogdan (štand/bina)
 • 19:30-20:00 - dj Ascaloon / Progressive Passion, Great Stuff, iFACE - promocija Summer3p festivala
Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Sting Odgovori
Pozdravljamo Vas sve sa Tenerifa!
forest gamp Odgovori
Mene interesuje gde da podignem obecani vaučer u iznosu od 5000 din. posto vec dugo godina
ne idem na letovanje. Evo svecano se obavezujem da cu ovih 5000 hiljadarki ravnomerno rasporediti po trosenju na Palicu, Subotici, cak i na Kelebiji. Odlazak na odmor u inostranstvu
mi nije ni na kraj pameti ,čak sta vise kao pravi patriota gnušam se bahaćenja takve vrste
gde ti je sve na izvolte radi otimanja teško stecenog dinara.
Neša (Glodur) Odgovori
Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Vojvodine, Udruženje turističkih novinara Srbije, Udruženje turističkih novinara Vojvodine... deo su globalističkog neoliberalnog korporativno kapitalističkog projekta porobljavanja svih prirodnih resursa Srbije i sveta i stavljanjem pod kontrolu uskog kruga porodica. Pogledajte ko se nalazi u tim strukturama. Od poznatijih(?) tu su Dragutin Miljković iz Ellite Palić, višedecenijski kadar komunističke SFRJ i potonjih država za koga "Udruženje turističkih novinara i pisaca o turizmu" navodi da je po zanimanju PISAC(!?). Tu je i Toni Bedalov takođe dobro poznat javnosti, jednako višedecenijski kadar istog sistema.

http://www.fijet.rs/clanovi/

Uzgred, obojica su "Vitezovi" vina poznati po uniformama, stilu rada i organizaciji sličnoj masoneriji.
salasar Odgovori
Gde da letujem u neku banju gde se banjaju babe u proseku 101 godinu a plaćam kao da sam u Dubrovniku onda ću radije da idem na Kaponju ili na Kočandu bez baba.
lela Odgovori
Jadan si Sting! Ne znas ti dragi moj ni gde su Tenerfi, poruka vec vidjena, a ako ti sedis na plazi na Tenerifama i citas subiticki sajt, dzabe si pare trosio, sto rece Kesic Bud...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.