Komentara: 1
Pregleda: 2542

Karatisti Enpija na tri turnira osvojili pregršt medalja

10.11.2015. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Karatisti Enpija učestvovali su za vikenda na tri takmičenja, među kojima je bio i 7. Trofej Subotice. Kao što i inače biva, bila je ovo prilika da talentovani takmičari iz Subotice pokupe pregršt odličja. Narednog vikenda subotičke karatiste očekuje Kup Vojvodine koji se održava u subotu u Baču.
Karatisti Enpija na tri turnira osvojili pregršt medalja

U subotu u našem gradu, u organizaciji Karate saveza Subotice, održan je tradicionalni 7. Trofej Subotice na kojem su učešće uzeli klubovi iz Subotice. U generalnom plasmanu Enpi je osvojio 1. mesto, Okinava je bila druga, dok je Palić bio treći.

Zlatne medalje osvojili su: Kate – Stojanović Ines, Uzelac Nikola, Taslak Luka, Cvijin Nađa, Horvat Višnja, Roganović Marko, Buljovčić Dario, Horvat Vladan; Borbe – Belina Nemanja, Cvijin Nađa,Zelić Mario,  ekipno (Zelić Mario, Belina Nemanja, Buljovčić Dario); Poligon - Kopilović Filip, Poljaković Filip David, Mamula Milan, Vučković Dušan, Marjanov Vasilije, Ćinkul Vanja, Kolar Nenad, Basarić Tara, Basarić Vuk, Marta David, Molnar Mate, Belovai Aleksa, Volić Mateja

Medalje srebrnog sjaja osvojili su: Kate – Dautoski Jasmina, Ribić Jovan; Poligon: Ćirković Milica, Đuričin Nikola, Kuzmić Mila, Bošnjak Stefan, Bajić Milin, Davčik Filip, Nićetin Vuk, Ribić Petar, Vujković Daniel, Lipozenčić Danilo, Osvald Benjamin, Marjanović Anđela, Rožnjik Tijara, Stokić Ognjen

Treća mesta i bronzane medalje osvojili su Vučetić Vojislav, Knežević Marko, Ranitović Vuk u katama.

Istog dana, na prijateljskom karate turniru "Čivijada open" održanom u Šapcu nastupilo je preko 200 takmičara iz 20-ak klubova iz cele Srbije, a među njima i članovi KK "Enpi". Na ovom turniru najsjajnije medalje osvojili su Ćeran Stefan (kate), Ćeran Stefan (borbe),  Cvijin Nađa (borbe), Belina Nemanja (borbe), dok je Stipić Kula osvojio srebro u borbama.

U nedelju su karatisti Enpija nastupili na Otvorenom prvenstvu Doboja "Doboj open", najvećem karate turniru u Republici Srpskoj na kojem je ove godine nastupilo preko 1.000 takmičara. Klub iz Subotice je na ovom jakom turniru nastupio sa tri takmičara, a tom prilikom Stefan Ćeran je osvojio srebrnu medalju u katama.

Predstojećeg vikenda subotičke karatiste očekuje Kup Vojvodine koji se održava u subotu u Baču.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2542
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.