Komentara: 0
Pregleda: 1294

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" zablistali na međunarodnom turniru u Kruševcu

27.02.2024. u 08:51h
Izvor: Subotica.com
U okviru priprema za predstojeću takmičarsku sezonu, karatisti "Spartak Enpija" u nedelju su nastupili na međunarodnom turniru "Serbia open 2024", koji je okupio više od 1.000 takmičara iz 12 država, i tom prilikom osvojili veoma zapažene rezultate.
Karate: Takmičari "Spartak Enpija" zablistali na međunarodnom turniru u Kruševcu

Takmičari KK "Spartak Enpi" su se iz Kruševca, gde je održan međunarodni memorijalni turnir posvećen Oliveru Tomiću, vratili sa osvojenih šest zlatnih, dve srebrne i jednom bronzanom medaljom.

Najsjajnije odličje osvojili su Pavle Miković (kate pojedinačno), Tadija Todorović (borbe do 3. poena), Teodora Ćojder (borbe do 1. poena), Milovan Bukilić (borbe do 3. poena i borbe do 1. poena), kao i ekipa u borbama u sastavu Milovan Bukilić, Tadija Todorović, Luka Boroš.

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" zablistali na međunarodnom turniru u KruševcuSrebro su osvojili Luka Boroš (borbe do 1. poena) i Ema Kopilović (borbe do 3. poena) koja je osvojila i bronzanu medalju u kategoriji borbe do 1. poena.

U toku su pripreme i za 25. Super Enpi kup koji će biti održan 24. marta, a subotički karatisti će 10. maja nastupiti na Prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Palanci.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 1294
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.