Komentara: 0
Pregleda: 1183

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medalja

12.03.2024. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Vovodine za sve uzraste, koje je održano u subotu, 9. marta, u Bačkoj Palanci, karatisti "Spartak - Enpija" osvojili su ukupno 47 medalja zahvaljujući čemu je ovaj subotički klub u generalnom plasmanu zazeo drugo mesto.
Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medalja

Na Prvenstvu Vojvodine nastupila su 32 takmičara iz Karate kluba "Spartak - Enpi", a iz Bačke Palanke su se vratili sa osvojenih 26 zlatnih, 11 srebrnih i 10 bronzanih medalja.

Najuspešniji takmičari su Anastasija Bobić, Milica Jerković, Dunja Gojkov i Tadija Todorović.

Najsjajnije odličje u katama osvojili su Uroš Josić, Medard Bakota, Petra Altuhov, Milica Jerković, Maša Gojkov, Anastasija Bobić, Dunja Gojkov, Milica Stojanović, Nikolija Milošev Latovljev, kata tim poletarki u sastavu Milica Jerković, Sofija Radošević i Maša Gojkov, miks kata tim poletaraca u sastavu Milica Jerković, Sofija Radošević i Pavle Mirković, kata tim pionirki koji čine Anastasija Bobić, Dunja Gojkov i Mila Vrućinić, duo kata tim poletarki u sastavu Mina Matković i Milica Jerković, miks duo tim poletara koji čine Pavle Mirković i Milica Jerković, miks tim pionira - Anastasija Bobić i Medard Bakota, kata tim poletaraca u sastavu Pavle Mirković i Vojin Vucelić, duo kata tim nada - Tiha Đurković i Milica Stojanović.

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medaljaKarate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medaljaKarate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medaljaZlatnu medalju u borbama osvojili su Tadija Todorović, Luka Boroš, Nikola Ilin, Anastasija Bobić, Dunja Gojkov, Ema Kopilović, Milica Vasić, miks tim pionira u sastavu Anastasija Bobić, Medard Bakota, miks tim nada - Tadija Todorović, Dunja Gojkov i Luka Boroš.

Srebro u katama osvojili su Mila Vrućinić, Vojin Vucelić, Sofija Radošević, duo tim poletaraca u sastavu Neda Rokvić i Vojin Vucelić.Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medalja

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medaljaDrugo mesto u borbama zazeli su Milovan Bukilić, Leon Budinčević, Nemanja Mačković, Teodora Ćojder, tim nada u sastavu Luka Boroš, Tadija Todorović, Nikola Ilin i Nemanja Mačković, miks tim kadeta - Milovan Bukilić, Ema Kopilović i Teodora Ćojder, miks tim juniora u sastavu Leon Budinčević i Milica Vasić.

Bronzu u katama osvojili su Mina Matković, Lija Chasovskaia, Milica Marjanušić, kata tim pionira u sastavu Anastasija Bobić, Medard Bakota i Dunja Gojkov, kata tim poletaraca - Maša Gojkov, Mila Vrućinić i Uroš Josić.Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medalja

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" na Prvenstvu Vojvodine osvojili 47 medaljaBronzanu medalju u borbama osvojili su Noah Varga, Milica Marjanušić, ekipa kadetkinja u sastavu Teodora Ćojder, Ema Kopilović i Milica Marjanušić.

Karatisti će 24. marta nastupiti na 25. Super Enpi kupu, kao i 30. marta na turniru Šabački pobednik. Od 12. do 14. aprila u Mađarskoj će biti održano Prvenstvo Evrope.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1183
Povezane teme

karate klub enpi

karate

šotokan karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.