Komentara: 0
Pregleda: 849
Foto

Karate: Takmičari "Spartak Enpi-ja" na prijemu kod gradonačelnika Bakića

27.04.2024. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić primio je u Plavoj sali Gradske kuće takmičare i trenere Karate kluba "Spartak-Enpi", koji su ostvarili zapažene rezultate na nedavno održanom Prvenstvu Evrope u Mađarskoj.
Karate: Takmičari "Spartak Enpi-ja" na prijemu kod gradonačelnika Bakića

Sportisti Karate kluba "Spartak-Enpi" doneli su sa Evropskog prvenstva u Mađarskoj čak 10 odličja, pokazavši na taj način da uspeh u njihovom klubu postoji u kontinuitetu. Najistaknutije rezultate ostvarili su Milovan Bukilić, sa dve zlatne i jednom bronzanom medaljom, Todorović Tadija sa zlatnom medaljom i ekipa kadeta koja je osvojila bronzanu medalju. Budući da se često sa takmičenja vraćaju sa izuzetnim rezultatima, česti su gosti prvog čoveka našeg grada, Stevana Bakića

- Sve ove medalje potvrda su dugoročnog, višegodišnjeg rada, uloženog truda, posvećenosti rukovodstva i trenerskog kadra. Želim im da i u budućnosti nastave da prave dobre rezultate, i da onima koji sada nisu uspeli, to bude motiv više za naredno takmičenje - istakao je gradonačelnik Bakić.

Karate: Takmičari "Spartak Enpi-ja" na prijemu kod gradonačelnika Bakića

Jedan od najuspešnijih mladih karatista, Tadija Todorović, zadovoljan je uspehom koji su ostvarili, ali ne dozvoljava da ga to ušuška - pripreme za naredno takmičenje su već u toku. 

 - Želim da zahvalim upravi Grada Subotice što nam je pomogla da odemo na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj. Vredno smo radili i to se vidi po našim rezultatima. U mojoj kategoriji bilo je 12 protivnika. Već smo krenuli da se spremamo za Svetsko prvenstvo u Beogradu, i nadam se da ćemo i tamo ostvariti ovako dobre rezultate - kaže Tadija.

Karate: Takmičari "Spartak Enpi-ja" na prijemu kod gradonačelnika BakićaDa uspeh ne dolazi sam od sebe, već da je za njega potrebno puno truda i rada, potvrdio je i trener kluba Milorad Ćopić

 - Ono što krasi naš klub je kontinuitet u dobrim rrezultatima na velikim takmičenjima. Ponosan sam na to što smo uradili, što sam među ovom decom, što su njihovi treneri Milan i Vladan koji su u klubu od 4. ili 5. godine. Oni su već prošli sve faze koje ova deca sada prolaze, oni su im inspiracija, motivacija za vežbanje - istakao je on. 

Izvor: Subotica.com
Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija Prijem kod gradonačelnika Bakića za karatiste Spartak-Enpija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 nedelju i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 849
Povezane teme

karate klub enpi

gradska kuća

stevan bakić

plava sala

spartak-enpi

karate klub spatak-enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.