Komentara: 2
Pregleda: 875

Karate: Takmičari „Enpija“ uspešni na Evropskom prvenstvu

16.04.2024. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
U Mađarskoj je održano Prvenstvo Evrope i Evropski kup za sve uzraste u katama i borbama pojedinačno i ekipno u okviru Evropske Šotokan karate do organizacije ujedinjenih nacija.
Karate: Takmičari „Enpija“ uspešni na Evropskom prvenstvu

Na ovom takmičenju nastupalo je preko 3.000 takmičara iz 20 evropskih država, a u sastavu reprezentacije Šotokan karate saveza Srbije nadmetalo se i 14 takmičara iz Karate kluba „Spartak-Enpi". 

Subotičani su ostvarili zapažene rezultate na ovom Prvenstvu i kući se vratili sa 10 medalja. Odličja su osvojili Milovan Bukilić – dva zlata i bronzu, Tadija Todorović – zlato, Kadetski tim u sastavu Milovan Bukilić, Milica Vasić i Ema Kopilović osvojili su bronzu. 

Karate: Takmičari „Enpija“ uspešni na Evropskom prvenstvuKarate: Takmičari „Enpija“ uspešni na Evropskom prvenstvuNa Evropskom kupu za takmičar do plavog pojasa u katama pojedinačno Mina Matković i Maša Gojković su osvojile srebrne medalje, kao i duo kata tim Pavle Mirković i Uroš Josić. Mila Vrućinić u katama pojedinačno okitila se bronzom.  

Pored nastupa na Evropskom prvenstvu karatisti „Spartak Enpija“ su bili uspešni i na Međunarodnom turniru „SERBIA OPEN 2024“ koji je okupio preko 1.000 takmičara iz 12 država.

Subotičani su ostvarili sledeće rezultate: Zlatom su se okitili Pavle Miković u kate pojedinačno, u borbama Tadija Todorović, Milovan Bukilić sa dve medalje, Teodora Ćojder, kao i ekipa u borbama u sastavu Milovan Bukilić, Tadija Todorović, Luka Boroš. Srebrne medalje osvojili su: Ema Kopilović i Luka Borošu borbama, dok je Ema Kopilović osvojila bronzu. 

Karate: Takmičari „Enpija“ uspešni na Evropskom prvenstvu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 6 dana
Komentara: 2
Pregleda: 875
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.