Komentara: 3
Pregleda: 2363

Karate: "Spartak-Enpi" otvorio novu sezonu

26.02.2019. u 12:47h
Izvor: Subotica.com
Nakon uspešnog licenciranja sudija i trenera iz Karate kluba „Spartak-Enpi“ održanog u prvoj polovini februara u Zrenjaninu, počela je i takmičarska sezona sa prijateljskim turnirima. Subotički klub proteklog vikenda gostovao je na dva turnira.
Karate: "Spartak-Enpi" otvorio novu sezonu

BANZAI KUP - Arad (Rumunija)

Kvalitetan međunarodni turnir, na kome je nastupila ekipa kadetkinja KK "Spartak-Enpi" i zabeležila odlične rezultate. Ines Barašević, Milena Popović i Lidija Popović osvojile su srebrne medalje u borbama pojedinačno, dok je Nađa Cvijin zauzela plasman između 5. i 8. mesta. Sa takmičarkama je putovala trener Sanja Grbić i međunarodni sudija Miroslav Petrović.

KUP NOVOG SADA

Na Kupu Novog Sada nastupilo je preko 700 takmičara iz cele Srbije. Takmičari karate klub "Spartak-Enpi" predvođeni trenerom Milanom Poledicom imali su zapažen nastup. Zlatne medalje u katama osvojili su: Bendžamin Osvald, Fedor Nađ, Stevan Ćuruvija, kata tim pionira (Fedor Nađ, Bendžamin Osvald, Vuk Miletić). Zlato u borbama je osvojio Nenad Kolar. Srebrnu medalju u borbama je osvojio Vladan Horvat, dok su bronzane medalje osvojili Ema Kopilović – borbe i Vuk Miletić – kate.

XX Super Enpi Kup u nedelju

Predstojećeg vikenda u Hali sportova održava se jubilarni, 20. Super Enpi Kup, na kojem su prisustvo potvrdile ekipe iz trinaest država Evrope, a očekuje se i potvrda ekipa iz Austrije i Indije. Turnir je na programu u nedelju, 3. marta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 2363
Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

karate

šotokan karate

sportsko borilački klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.