Komentara: 0
Pregleda: 1298

Karate: Mladi takmičari Spartak Enpija osvojili 14 medalja u Odžacima

25.10.2021. u 11:54h
Izvor: Subotica.com
U Odžacima u organizaciji SKB „Mladost“ održan je Internacionalni karate turnir „Zlatna pesnica“ gde je učestvovalo oko 300 takmičara iz 30 klubova među kojima su se za medalje borili i mališani „Spartak Enpija“.
Karate: Mladi takmičari Spartak Enpija osvojili 14 medalja u Odžacima

Subotičani su na turniru učestvovali sa osam takmičara i ostvarli odlične rezultate. Okitili su se dečaci i devojčice „Spartak Enpija“ sa 14 medalja, od toga osam zlatnih, pet srebrnih i jednom bronzanom.

Zlatne medalje osvojili su: Aleksa Govorković, Jana Papić, Anastasija Bobić, Medard Bakota, Nikolina Lemić. Mix kata tim pionira – Aleksa Govorković, Dunja Gojkov i Natalija Lalić.  Kata tim poletaraca – Aleksa Govorković, Ognjen Ivazović i Lazar Lukačević.  Kata tim pionirki – Anastasija Bobić, Dunja Gojkov i Natalija Lalić.

Karate: Mladi takmičari Spartak Enpija osvojili 14 medalja u OdžacimaSrebro su osvojili: Lazar Lukačević, Ognjen Ivazović, Mila Vrućinić, Andrea Madar, Natalija Lalić.

Bronzom se okitila Dunja Gojkov.

Od 10. do 14. novembra u Zrenjaninu će biti održano Svetsko prvenstvo i Svetski kup, gde će učešće uzeti i takmičari iz KK "Spartak Enpi".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1298
Povezane teme

karate klub enpi

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.