Komentara: 11
Pregleda: 3152

Kanalizacija u Crvenom selu

28.01.2012. u 19:55h
Izvor: RTV Yueco
Kanalizacija u Crvenom selu

Svega 40 odsto Subotice pokriveno je kanalizacionom mrežom, što je prema rečima zamenika direktora JKP Vodovoda i Kanalizacije Petra Balaževića poražavajuća činjenica.

Funkcioneri MZ Mali Bajmok, koja je većinom pokrivena kanalizacionom mrežom, uradili su anketu u delu mesne zajednice, u Crvenom selu, koje je jedno od delova gde kanalizaciona mreža ne postoji. 70 odsto građana izjasnilo se da bi volelo da se priključi na ovaj vid odnošenja otpadnih voda.

Iz tog razloga Mesna zajednica i JKP Vodovod I Kanalizacija, stupili su u kontakt radi rešavanja ovog problema. Ono što je potrebno uraditi jeste da se kolektor nula, na koji su priključeni meštani Malog Bajmoka, rastereti novim kolektorom 2, čime se automatski stvaraju uslovi za priključenja na kanalizacionu mrežu, svih meštana koji žive u Crvenom selu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 3152
Povezane teme

kanalizacija

crveno selo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.