• Pregleda: 6385

Kamping na Paliću na 7.500 kvadrata

Preduzeće "Park Palić" d.o.o. je pre nešto više od dve nedelje (12. jula) otvorilo kamping odmorište "Palić". Kamping odmorište se nalazi na Paliću, 100 metara od obale jezera na adresi Omladinski Park 13. Prostire se na površini od 10.000 kvadratnih metara, od čega je 7.500 kvadratnih metara upotrebljive površine.
Kamping na Paliću na 7.500 kvadrata

Kamping odmorište je ograđeno, osvetljeno i raspolaže recepcijom (0-24h), muškim i ženskim toaletima (otvoreni i zatvoreni), tuševima. Kamp takođe ima struju i pijaću vodu.

Za prve dve nedelje rada kamping odmorište, koje je otvoreno za goste od aprila do oktobra, je posetilo najviše kampera iz inostranstva, a najčešći strani gosti dolazili su iz Poljske, Španije, Češke i Slovenije.

Preduzeće "Park Palić" d.o.o. sklopio je sporazum sa Kamping asocijacijom Srbije, te se kamping odmorište "Palić" nalazi na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji, kao i na evropskoj mapi kamping mesta duž koridora 10.

Izvor: Park Palić

povezane teme

9
Dovla Odgovori
Da nisu slučajno to sve "kamperi" koji su došli na summer3p? nije realno da bez ikakve reklame, pa makar ona bila i na sajtu kamping asocijacije neko sasvim slučajno čuje za to. Bitno je da se ovo promoviše na više lokacija, kroz festivale koji se održavaju tokom leta.
IVAN Odgovori
bio............video...........super.............u odnosu na ostala zapuatena rugla na jezeru i okolo.........vikend naselje,ruglo.............voda,ocaj..............slika i prilika opcinarima........
Zaista Odgovori
dajte slike wc-a da se smejemo
irma Odgovori
...čime se mi hvalimo!
jedandeogradana Odgovori
vidio sam danas 1 ( jedan ) sator , radi s punim kapacitetom al sve je ok
crni Odgovori
eto kažu sve se pljuje ovde ali..........ne mogu a da ne primetim SREDITE PRVO JEZERO PALIĆ I ZAGAĐENJE!!!!!!!!!!!!!LOŽITE VATRU A ZEC U ŠUMI..
xx Odgovori
@Dovla
Nemoj po Sumer3pi.... - jer ce organizacija odmah da udari....
Ada Odgovori
A jedno mi recite, sta ce nam kamping na Palicu kad ljudi ne mogu da se kupaju? Sta da rade u kampingu? Da samo sede?? DOSADNOOOO
Zigi Odgovori
U redu kamp ,steta sto nije ranije aktiviran ajd da se rese jos problemi sa vlasnistvom zapustenih terena pored kampa pa da se i oni obnove i da nam Palic progleda
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.