Komentara: 1
Pregleda: 2537

Kako nadoknaditi izgubljene časove?

23.02.2012. u 18:17h
Izvor: RTV Yueco
Kako nadoknaditi izgubljene časove?

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice Andor Deli rekao je da se do 1. marta očekuju predlozi škola o tome na koji način bi trebalo nadoknaditi časove koji su izgubljeni zbog zimske vanredne situacije i prekida nastave do kojeg je zbog toga došlo, kao i da je ovaj sekretarijat u intenzivnoj komunikaciji sa resornim ministarstvom kako bi se u pogledu nadoknađivanja izgubljenog došlo do jedinstvenog rešenja, objavio je Mađar so.

Uzimajući u obzir planove i predloge koje će poslati škole, sa ministarstvom ćemo jedinstveno odrediti izmene školskog kalendara, na osnovu kojih će škole raditi do kraja školske godine. Konkretnije detalje o tome, nažalost, ne mogu još reći, budući da škole još nisu poslale svoje predloge i koji bi predstavljali polazište. Čekamo njihove predloge i na osnovu njih će biti doneto prelazno rešenje koje će se verovatno ogledati u izmeni školskog kalendara. Ima škola u kojima zbog šteta koje su nastupile zbog snega ove nedelje nije počela nastava. U njihovom slučaju biće određen poseban program prema kojem će izgubljeno biti nadoknađeno- rekao je Deli.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2537
Povezane teme

Andor Deli

obustava nastave u subotici

vanredna situacija

nema nastave

prekid nastave u školama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.