Komentara: 8
Pregleda: 7175

JSL: Fudbaleri "Spartak Zlatibor voda" igrali nerešeno sa Radničkim iz Kragujevca

10.03.2012. u 17:17h
JSL: Fudbaleri "Spartak Zlatibor voda" igrali nerešeno sa Radničkim iz Kragujevca
Fudbaleri subotičkog Spartaka odigrali su nerešeno sa kragujevačkim Radničkim i bez obzira na taj rezultat preselili se na 5. poziciju, za jednu više u odnosu na prethodno kolo - barem do večeras kada direktni konkurent za tu poziciju Sloboda iz Užica igra protiv beogradskog Partizana u poslednjoj utakmici 17. kola JSL.

Na utakmici je bilo prisutno oko 3.500 posetetilaca, tribine su bile solidno popunjenje a ulaz je bio besplatan za sve kako je već najavljivano par dana unazad.

Najbolju šansu imali su igrači domaćih, Despotović je šutirao, Čančarević odlično intervenisao. Spartak je imao uglavnom jalovu inicijativu, Radnički se ograničio na kontranapade.

Lepović koji je zamenio povređenog kapitena Miloševića je imao najbolju šansu za goste, bio je sam pred Aleksićem i šutirao preko gola. Do samog kraja nije bilo golova.

Slike sa utakmice:
17. kolo JSL: FK "Spartak Zlatibor voda" - FK "Radnički 1923" Kragujevac

Fudbalski klub

JSL: Fudbaleri "Spartak Zlatibor voda" igrali nerešeno sa Radničkim iz KragujevcaJSL: Fudbaleri "Spartak Zlatibor voda" igrali nerešeno sa Radničkim iz Kragujevca

Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 7175
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

marinci

blue marines

navijači spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.