Komentara: 2
Pregleda: 3789

Jovana Ilić zlatna na Balkanskom šampionatu u atletici

13.07.2015. u 10:24h
Izvor: RTV Yueco
Jovana Ilić, juniorska reprezentativka Atletskog kluba "Spartak", osvojila je prvo mesto na juniorskom Balkanskom šampionatu koje je održano u rumunskom gradu Pitasti.
Jovana Ilić zlatna na Balkanskom šampionatu u atletici

U konkurenciji 15 zemalja štafeta Srbije je na 4x100m u sastavu Barjaktarović Zorana (Dinamo Pancevo), Simić Nikoleta (Crvena Zvezda - Beograd ), Simović Ljubica (Radnicki Kragujevac) i Jovana Ilić (Spartak - Subotica) uspela je da pobedi sve rivalke i sa velikom prednošću osvoji titulu.

U isto vreme na šampionatu Balkana za mlađe juniorke koje je održano u Sremskoj Mitrovici, Luna Jović je sa potvrđenom normom za mlađe juniorsko Svetsko prvenstvo zauzela 3. mesto u trci na 400m. sa rezultatom 56.5 sekuni.

Luna će 11. jula podputovati u Kali, (Kolumbija) na Svetsko Prvenstvo za mladje juniore gde ce trčati 400m u konkurenciji najboljih svetskih atletičarki. Iskustvo koje je stekla pre dve godinu na Evropskim Igrama za mlade gde je zauzela 8. mesto u finalu na 400m sa nepunih 15 godina sigurno će joj puno pomoći. Povratak se planira za 21. Jul.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3789
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.