Komentara: 23
Pregleda: 7852

Još jedan nov teren na Prozivci

29.03.2012. u 23:19h
Izvor: RTV Yueco
Još jedan nov teren na Prozivci

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i resor za sport grada Subotice nastavili su sa izgradnjom novih sportskih terena sa tartan podlogom u našem gradu.U sklopu novog parka na Prozivci otvoren je još jedan sportski teren.

Stanovnici Prozivke dobili su još jedan novi sportski teren sa tartan podlogom.Teren je namenjen rekreativcima kao i našim najmlađim sugrađanima koji treniraju u sklopu košarkaškog kluba Prozivka i koji su presrećni što će na novom terenu moći još bolje da se spreme za izazove koje ih očekuju.

Teren je izgrađen zajedničkim sredstvima pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport i resora za sport grada Subotice a vrednost radova je oko 2.300.000 dinara.Teren je opremljen novim reflektorima tako da će svi moći da uživaju u korišćenju ovog terena i u večernjim satima a takođe na terenu su obnovljeni i svi stari koševi.

Ovo je ujedno bio i deseti teren sa tartan podlogom koji je izgrađen na teritoriji našeg grada.U direkciji za izgradnju grada kažu da će u narednih mesec dana biti izdvojeno 3.800.000 dinara za izgradnju sportskih objekata a takođe se planira i izgradnja jednog sportski terena u Bajmoku, dok će uz pomoć sekretarijata za omladinu i sport početi i izgradnja tartan podloge u Dudovoj šumi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 23
Pregleda: 7852
Povezane teme

prozivka

sportski teren

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.