Komentara: 13
Pregleda: 4929

Još jedan nerešeni rezultat FK "Spartak Zlatibor voda"

31.03.2012. u 18:59h
Izvor: Subotica.com
KRAJ - podela bodova, ostaje 1:1 na kraju. Spartak osvaja svoj 31. bod u JSL, trenutno je na 5. mestu ali ugrožavaju ga Užička Sloboda i Jagodina čiji su susreti još uvek u toku.
Još jedan nerešeni rezultat FK "Spartak Zlatibor voda"
Pred oko 1.500 gledalaca fudbaleri subotičkog Sparataka nisu uspeli da uzmu sva 3 boda protiv OFK Beograda pošto su na kraju posle zaostatka ipak završili meč sa podelom bodova (1:1).

Gosti su na poluvreme otišli sa prednošću od 0:1, gol su postili u 3. minutu nakon srećne kombinacije i jedne konfuzne situacije u šesnestercu domaćih.

Fudbaleri Spartaka su na momente igrali vrlo poletno i u u 53. minutu su dočekali svoju šansu kada je Vidak Bratić izjednačio rezultat i tada je naš klub krenuo po sva 3 boda. Smenjivale su se akcije, gosti su bili poprilično opasni i sprečavali su napade domaćina, ređale su se šanse na obe strane ali nažalost promene rezultata nije bilo do kraja utakmice.

Fudbaleri Spartaka su poslednjih 15 minuta utakmice (+ nadoknada) igrali sa igračem manje pošto je Torbica dobio direktan crveni karton, iako je već imao žuti, zbog namernog udaranja protivničkog igrača.
Gol koji su domaći postigli je prvi gol u nastavku sezone koji su postigli iz igre (akcija).

Spartak se sada na tabeli JSL nalazi na deobi 5. i 6. pozicije a 4. mesto vodi u evropska takmičenja.

Još jedan nerešeni rezultat FK "Spartak Zlatibor voda"
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 4929
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

ofk beograd

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.