Komentara: 0
Pregleda: 1850

Još dva pehara za mladog tenisera Nemanju Subanovića

17.05.2013. u 16:16h
Izvor: RTV Yueco
U Prokuplju je održan turnir Evropske Teniske Asocijacije za dečake do 12 godina.Učestvovali su takmičari iz nekoliko evropskih zemalja .Subotičanin Nemanja Subanović napravio je odličan rezultat.
Još dva pehara za mladog tenisera Nemanju Subanovića

Nemanja je stigao do polufinala i u singlu i u dublu, na taj način vratio se kući sa dva pehara. U polufinalu singla Nemanja je poražen od Luke Stefanovića iz Niša. U prethodna dva međusobna meča Nemanja je bio bolji od Luke i ostaje utisak da ovaj put Nemanja na žalost nije uspeo da pruži svoj maksimum. Meč se završio rezultatom 6:4,6:3 u korist dečaka iz Niša.

U dublu Nemanja je igrao sa Danijelom Antonićem članom TK AS iz Novog Sada. Stigli su do polufinala. Na žalost Danijel nije mogao da nastavi borbu za finale pa su bili prinuđeni da predaju meč. Iako je Nemanja možda mogao i više, dva pehara u jednom danu u jakoj konkurenciji su veliki uspeh.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1850
Povezane teme

teniski turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.