Komentara: 6
Pregleda: 4650

Jesenji vašar cveća "Garden flora" sutra na Otvorenom univerzitetu

26.10.2020. u 15:00h > 19:12
Izvor: Subotica.com
Jesenja izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica "Garden Flora" održaće se u utorak, 27. oktobra, u holu Otvorenog univerziteta. Manifestacija će biti otvorena od 11 do 13 časova.
Jesenji vašar cveća "Garden flora" sutra na Otvorenom univerzitetu

Tradicionalna manifestacija "Garden flora" organizuje se dva puta godišnje, na proleće i jesen, kada se na šetalištu Trga republike može pronaći veliki izbor sezonskog i saksijskog cveća, sadnica, te raznih suplemenata za bašte. Ove godine je prolećna manifestacija izostala, usled proglašenja vanrednog stanja i epidemije virusa kovid-19 u našoj zemlji, dok će se jesenja održati u znatno skraćenom formatu.

Tako će umesto višednevne izložbe i vašara na šetalištu Trga republike, manifestacija trajati samo jedan dan u holu Otvorenog univerziteta, a kako najavljuju organizatori, biće ograničen i broj proizvođača cveća.

- Cilj nam je da ove godine u skraćenoj formi održimo kontinuitet manifestacije vašara i izložbe cveća - ističe Arpad Kiš iz Udruženja seljaka Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4650
Povezane teme

cveće

sadnice

udruženje seljaka subotice

garden flora

izložba i vašar cveća i bašte

arpad kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.