Komentara: 0
Pregleda: 1178

"Jesen na Paliću" - likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola

03.10.2023. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Mađarsko kulturno-umetničko društvo "Palić" organizuje likovni konkurs za školarce sa temom "Jesen na Paliću". Rok za konkurisanje je 20. oktobar, dok je svečano proglašenje pobednika planirano za 25. oktobar.
"Jesen na Paliću" - likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola

Mađarsko kulturno-umetničko društvo Palić, u saradnji sa Udruženjem Pavafo i uz finansijsku podršku Grada Subotice, raspisuje likovni konkurs za školarce. Konkurs se organizuje u 5 starosnih grupa: I i II razred osnovne škole, III i IV razred osnovne škole, V i VI razred osnovne škole, VII i VIII razred osnovne škole i srednjoškolci.

 - Likovni radovi se mogu izraditi bilo kojom tehnikom, jedini uslov je veličina radova, koja ne može biti veća od formata A4 (210 x 297 mm). Molimo da uz crteže priložite podatke u pisanoj formi: ime deteta, školu, razred, kao i ime i kontakt podatke učitelja / nastavnika. Jedan aplikant se može prijaviti sa jednim radom. Radove je potrebno dostaviti poštom ili lično u Mađarski kulturni centar na Paliću (poštanska adresa: Mađarski kulturni centar, Bohinjska 11, 24413 Palić).
Podnošenjem prijave autori su saglasni da njihov rad bude korišćen i izložen u kulturnom centru bez naknade -
kažu organizatori. 

Pobednike u svim uzrasnim kategorijama očekuju nagrade i izložba, dok će svi radovi biti objavljeni na onlajn platformi.

 - U svim starosnim grupama dodelićemo vredne nagrade. Priredićemo izložbu nagrađenih radova u Mađarskom kulturnom centru na Paliću, a svi prijavljeni radovi biće objavljeni onlajn na stranicama Mađarskog kulturno-umetničkog društva Palić i Udruženja Pavafo - kažu organizatori. Svečano proglašenje rezultata i otvaranje izložbe nagrađenih radova održaće se u sredu, 25. oktobra od 16.30 časova u Mađarskom kulturnom centru na Paliću, pre kulturnog programa „Sunčana jesen života”  - dodaju oni. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 8 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1178
Povezane teme

likovni konkurs

mađarski kulturni centar palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.