Komentara: 17
Pregleda: 5973

Jene Maglai širi laži o bazenu, kaže Modest Dulić

20.04.2012. u 18:03h
Izvor: RTV Yueco
Pukotine na bazenu ne postoje, rekao je gradonačelnik prilikom obilaska gradilišta zatvorenog bazena na Prozivci. Pokrajinski sekretar za sport i predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici, Modest Dulić je rekao da Jene Maglai laže i širi neistine po pitanju gradnje bazena na Prozivci.
Jene Maglai širi laži o bazenu, kaže Modest Dulić

U toku je drugi dan punjenja bazena vodom. Školjka velikog bazena prima 1700 kubnih metara vode i do sada je više od jedne trećine bazena popunjeno vodom. Sve je suvo i radovi teku po planu, rekao je šef gradilišta.

Povod posete gradilištu od strane vrha lokalne samouprave je bio da na licu mesta vide kako teku radovi i da se uvere da su tvrdnje da su pojavile pukotine neistinite.Gradonačelnik objašnjava da kada je Jene Maglai rekao da su se pojavile pukotine na bazenu, objekat je bio prazan.

Pokrajinski sekretar za sport, Modest Dulić je istakao da je oduševljen kako radovi na bazenu napreduju, ali i da je sa druge strane zaprepašten količinom laži izrečenih o ovom objektu. Dulić dalje objašnjava da dok se Jene Maglai ne izvini javno građevinskoj operativi i građanima sa njima neće voditi ozbiljnije razgovore niti učestvovati u debati.

Pri kraju su radovi na čišćenju bazena i očekuje se da do kraja nedelje bude završeno 99 odsto poslova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 5973
Povezane teme

DS Subotica

Modest Dulić

bazen u subotici

gradski bazen

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

sportsko rekreativni centar prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.