Komentara: 7
Pregleda: 4988

Jelena Ademi najbolja na triatlonu u Novom Sadu

03.09.2015. u 19:44h
Izvor: Subotica.com
U nedelju Novom Sadu održan je 20. novosadski triatlon, Otvoreno prvenstvo Bačke, Banata i Srema u sprint triatlonu na kojem su učešće uzeli i takmičari ARK "Tron", a najzapaženiji rezultat ostvarila je Jelena Ademi koja je bila najbolja u konkurenciji dama.
Jelena Ademi najbolja na triatlonu u Novom Sadu

Sprint triatlon sastoji se od tri takmičarske discipline - 750m plivanja, 20km vožnje bicikla i 5 km trčanja. Na ovom tradicionalnom maratonu takmičari ARK "Tron" postigli su značajne rezultate u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

Najuspešnija je bila Jelena Ademi koja je osvojila apsolutno 1. mesto u ženskoj konkurenciji i ujedno 1. mesto u seniorskoj konkurenciji sa vremenom od 1sat, 39min i 20sek, što je rezultat koji je ispod njenih mogućnosti s obzirom na povredu kolena koja je cele ove sezone muči.

Druga takmičarka ARK "Tron" Anđelka Gabrić osvojila je apsolutno II mesto u ženskoj konkurenciji i I mesto u kategoriji veteranki sa vremenom od 1sat, 40min i 10sek.

U apsolutnoj muškoj konkurenciji pobedio je elitni takmičar Tomin Milan iz Novog Sada član TK Triogy Racing sa vremenom od 1sat, 3min i 50sek.

U muškoj konkurenciji veterana takmičio se i Đerđ Teleki koji iz tehničkih razloga nije uspeo da završi takmičenje pošto mu je na 16. kilometru vožnje bicikla pukla guma i nije bio u mogućnosti da završi ovu deonicu triatlona. U konkurenciji veterana M50 Aleksandar Malagurski je osvojio 2. mesto sa rezultatom 1sat i 26min.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4988
Povezane teme

atletsko rekreativni klub tron

triatlon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.