Komentara: 0
Pregleda: 5068

Jeftiniji evro dizel za poljoprivrednike tokom Sajma

16.05.2017. u 12:47h
Izvor: PR tekst
Na ovogodišnjem 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava od 13. do 19. maja u Novom Sadu, kompanija Euro Petrol predstavlja atraktivne uslove za sve članove AGRO EURO PETROL KLUBA. Specijalna ponuda namenjena je, pre svega, kupovini goriva uz EPK agro karticu uz koju poljoprivrednici mogu uštedeti do 10 dinara po litru dizel goriva.
Jeftiniji evro dizel za poljoprivrednike tokom Sajma

Zbog vrhunskog kvaliteta i atraktivnih cena, Adam Šarić, menadžer prodaje kompanije Euro Petrol, kaže da je AGRO EURO PETROL KLUB, za svega godinu dana, privukao više hiljada poljoprivrednika.

Sajamska akcija traje od 13. do 21. maja, a EPK AGRO KARTICA omogućava isporuku na kućnu adresu za količinu preko 1.000 litara.

Jeftiniji evro dizel za poljoprivrednike tokom Sajma

Kompanija Euro Petrol će na predstojećem sajmu nastupiti u sklopu štanda kompanije Agropanonka na kojem su izloženi, sve popularniji, Mahindra traktori. Želeći da se novi vlasnici traktora od početka naviknu na vrhunski kvalitet goriva, kompanije Euro Petrol i Agropanonka su odlučile da prvih šest sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 200 litara Euro Petrol goriva.

Jeftiniji evro dizel za poljoprivrednike tokom Sajma

Kupovina traktora je značajna investicija za poljoprivrednika, koja zahteva adekvatnu pažnju u svim aspektima - svakodnevno održavanje, blagovremeni servis, originalne rezervne delove i još mnogo toga. Jedan od osnovih preduslova brige o agro mehanizaciji je upravo kvalitetno gorivo. Poljoprivrednici su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera, koji ih više od dve decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.

Jeftiniji evro dizel za poljoprivrednike tokom Sajma

- U želji da nagradimo njihovu lojalnost, znatno smo proširili asortiman popusta. Do 25% niže cene na deo dodatnog asortimana doprineće kućnom budžetu poljoprivrednika. Sniženje cena obuhvata ulja za traktore, filtere goriva i ulja i drugo - izjavio je Adam Šarić.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5068
Povezane teme

euro petrol subotica

poljoprivredni sajam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.