• Pregleda: 3423

Jeftinije priključenje na Vodovod

Jeftinije priključenje na Vodovod

JKP „Vodovod i kanalizacija“ organizuje akciju podsticanja priključenja građana na vodovodnu mrežu. Akcija „Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo“ realizovaće se do 30. aprila za sva domaćinstva iz gradskih i prigradskih mesnih zajednica i naselja grada Subotice, u kojima je izgrađena ulična vodovodna mreža.

Dosadašnja cena za prosečan priključak (dužine 14 metara, prečnika 20 mm), koja je bila 28.333,30 dinara smanjena je na iznos od 20.065,38 dinara. Nova, podsticajna cena koja će važiti do kraja aprila obuhvata isključivo troškove materijala i terenskog rada na izradi priključka. Nakon uplate avansa u visini od 50 %, preostali iznos se može platiti u tri jednake mesečne rate.

Po podnošenju zahteva sa kompletnom dokumentacijom i uplati avansa, u slučaju povoljnih vremenskih uslova, preduzeće će biti u mogućnosti da u kratkom vremenskom periodu realizuje izgradnju novih priključaka domaćinstava na vodovodnu mrežu. Sve informacije o zahtevu i potrebnoj dokumentaciji, zainteresovani građani mogu dobiti: lično, putem telefona 55 77 11 ili na Internet stranici http://www.vodovodsu.rs.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
crny bombarder Odgovori
„Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo“ Malo MORGEN stavim u labosku da isparava voda sa pecke ostane cist kamenac i to bogami dobar sloj jadni nasi bubrezi a o ceni bolje da ne pricam!!!
Secam se jedne godine kad je bio cirkus na prozivci tamo gde se pravi bazen stanari su platili astronomske racune jer je neko cirkusu dozvolio da se prikaci na taj vod?Eto tako se vodi briga o potrosacima!
H2O Odgovori
Kad ce u MZ Makova 7 biti vodovodna mreza? Voleo bih da imam gradsku vodu..Da ne moram vise kuburiti sa bunarom. A i septicke jame su svuda pa ne znam koliko je ispravna ova sto pijem.
mariovu Odgovori
Samo me zanima a sta je sa Zorkinom ulicom?U sve okolne ulice je još 2010 uvučen vodovod samosu Zorkinu preskočili
S Odgovori
Vidi,vidi,akcija traje do 30. aprila.Igrom slucaja ili ne,ali izbori ce biti oko tog datuma.
zsolt Odgovori
Prikljucio bih se ja da imam na sta!
H2O
ja imam bunar 54 m. zagadjena voda maximalno, ne verujem da iko ima ispravnu vodu u ovom kraju.
Meni peostaje hidrant ali su i to zatvorili dusmani
N: Odgovori
S; Vidi, vidi, sta si ti otkrio!!! Znaci tada ce biti izbori?
Pametnjakovicu, mali!!!
kiki Odgovori
Sramota, zar ovo nije 21.vek . Jos uvek nemamo pijacu gradsku vodu, a necemo je ni imati, jer vodovodna mreza nikad nece proci kroz periferiju grada. Ako oces vodu da pijes preseli se u centar. A uz to ako hoces prikljucak moras imati dokaz da placas vazdusarinu, dimnjacara, odnosenje smeca (a ima delova odakle se smece ne odnosi, jer ne ulaze u ulicu)....naravno i kanalizaciju koja ne postoji, bar u mom kraju je nema. A ako stvarno insistiram da dobijem vodu ne bi bilo lose da investiram u vod do moje kuce , jer jos nije otvorena ulica. Investicija po metru je 50e, a do kuce imam oko 100 m i naravno hidrant i ... A onda da im placam vodu.....Sramota.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.