Komentara: 0
Pregleda: 1594

Jedriličarstvo: 7. "Reful kup" održan za dane vikenda

20.10.2020. u 18:14h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda na Palićkom jezeru održana je jedriličarska regata, 7. "Reful kup". Učestvovalo je dvadesetak jedrilica iz četiri kluba, a voženo je ukupno osam trka.
Jedriličarstvo: 7. "Reful kup" održan za dane vikenda

Izgledalo je kao da Jedriličarski klub "Reful" sa Palića zbog situacije sa korona virusom neće uspeti organizovati regatu ove godine, ukazao se slobodan termin proteklog vikenda (17. i 18. oktobra) pošto je odloženo Državno prvenstvo. Palićki klub je iskoristio ukazanu šansu i termin, i u kratkom vremenskom roku uspeo organizovati regatu.

Jedriličarstvo: 7. "Reful kup" održan za dane vikendaNa tradicionalnoj, sedmoj po redu, regati "Reful kup" učestvovalo je dvadesetak jedrilica iz četiri kluba (NC Palilula, JK Vojvodina, JK Palic i JK Reful).

- Zadovoljni smo odzivom takmičara na regatu, pogotovo uzimajući u obzir da se regata organizovala za samo nedelju dana i da se poklopila sa evropskim prvenstvom za "optimiste" u Sloveniji - objašnjavaju iz JK "Reful". - Prvog dana se jedrilo po teškim uslovima za jedrenje, ali odvožene su četiri trke, dok su narednog dana vremenske prilike bile značajno povoljnije pa su vožene još četiri.

Jedriličarstvo: 7. "Reful kup" održan za dane vikendaŠto se tiče rezultata takmičara kluba domaćina, Petra Buljovčić je zauzela 2. mesto u klasi "Laser 4.7", dok je Alina Perušić bila treća u klasi "Optimist".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1594
Povezane teme

jedriličarski klub

jedriličarstvo

jedriličarski klub reful

reful kup

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.