Komentara: 0
Pregleda: 2170

Jedrenje: Završen XII SEEOOC Kup, pobednik Stefan Juil

08.05.2018. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Jedrenje: Završen XII SEEOOC Kup, pobednik Stefan Juil

Tokom proteklog vikenda na Paliću je održan 12. po redu Otvoreni Kup Jugoistočne Evrope u jedrenju za klasu „optimist“ na kome su se nadmetala deca do 15 godina starosti, a domaćin je bio Jedriličarski klub Palić.

Učestvovala su 92 takmičara iz sedam zemalja. U ekipnoj konkurenciji prvo mesto je osvojio AJK Beograd, a najbolji takmičar bio je Stefan Yuill iz pobedničke ekipe.

Takmičari su odvozili 10 trka od kojih se za plasman računalo najboljih osam. Stefan Yuill iz Akademsko jedriličarskog kluba "Beograd" osvojio je prvo mesto pobedivši u sedam trka. Drugi je bio Stefan Brestoski iz Slovačke, dok je treće mesto pripalo Romeu Jandil iz Mađarske.

Od takmičara iz Subotice najzapaženije je bila Petra Buljovčić iz JK "Reful" zauzevši 33. мesto. U ekipnoj konkurenciji pobednik ovog takmičenja je Akademski jedriličarski klub "Beograd".

Jedrenje: Završen XII SEEOOC Kup, pobednik Stefan Juil

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2170
Povezane teme

jedrilica

jedriličarstvo

jedriličarska regata

seeooc

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.