• Pregleda: 44144

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi tokom novogodišnje noći

Uoči dočeka 2017. godine, lekarske ekipe Službe za hitnu medicinsku pomoć su imale 50 intervencija u gradu i naseljima Bajmok i Čantavir. Nažalost jedna osoba je poginula u saobraćaju.
Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi tokom novogodišnje noći

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila noćas u 23,35, na Palićkom putu, nedaleko od Šopija muškarac Z.K. je izgubio život. Kako saznajemo zbog uviđaja traka od Subotice prema Paliću na tom delu puta bila je zatvorena oko 60 minuta.

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja Subotica, ekipe SHMP su intervenisale tri puta na javnim mestima kod pacijenata koji su bili pod dejstvom alkohola. Urgentna ekipa je intervenisala kod pacijenta sa iznenadnim srčanim zastojem i pacijent je nakon povoljnog ishoda reanimacije transportovan na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Subotica.

Medicinski tehničari su imali 15 intervencija. U Službi hitne pomoći za 24 časa bilo je 65 ambulantnih pregleda. Pacijenti su dolazili zbog tegoba u vidu povišene telesne temperature, povišenog krvog pritiska i lakših povreda.

Devojčica "načela" 2017. godinu

Prva beba u Subotici rođena je jutros u 8,51 časova, u pitanju je devojčica teška 3.210gr, dugačka 51cm (majka J. G.). Tokom prepodneva rođena je još jedna devojčica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
komsija Odgovori
zasto policija u Subotici ne kontrolise pijane vozace i da ih kaznjava, nego samo stoje kao statisti, pa da sprece takve nesrece?
sofi
Koliko pijanih ima ne može svakog ni zaustaviti. Pored toga nikome na čelu ne piše da je pijan, uvek će se neki provući.
Beli
@komsija
Druze, gde zivis ti keve ti? Vidim po tvom komentaru da nisi bio u Subotici duze vreme....
suboticanka
Ja ne znam kad ste vi zadnji put izašli iz kuće, ali policajca u zadnje vreme ima na svakom ćošku, zaustavljaju i kontrolišu..
Mirko Odgovori
Šta ti je policija kriva što neko pije pa seda za volan.U takvim nesrećama je dobro jedino da niko drugi nije nastradao.Svako je kovač svoje sreće.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.