• Pregleda: 5054

Jedna osoba poginula, sedam povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

Jedna osoba poginula, sedam povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

U periodu od 13. do 18. novembra, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. U sedam saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, tri osobe su teže povređene i četiri osobe su lakše povređene, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 32 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 440 prekršajnih naloga i iz saobraćaja su isključena četiri vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 24 intervencije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Realnost Odgovori
A sve pršti po grupama i po fb od kontrola,zaustavljanja i merenja brzine.Ljudi,ne morate praviti te grupe i ispisati na fb,vec voziti po propisima i nece vas ni taj policajac dirati.Ljudi voze bez razmisljanja,kao muva bez glave...Svi da propuste malo i da daju vise paznje,to bi sve lepo funkcionisalo....Barem po mom misljenju...Pozz
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.