• Pregleda: 5301

Jedna osoba poginula, a sedam povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

Jedna osoba poginula, a sedam povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

U periodu od 4. do 10. juna, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U šest saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, jedna osoba je teže povređena i šest osoba je lakše povređeno, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 60 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdata su 452 prekršajna naloga i iz saobraćaja je isključen 31 vozač, od kojih je za sedam vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 13 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
gari Odgovori
Nikada veći haos u saobraćaju.Policajci se voze bez pojasa,pored njih prolaze bez kaciga telefonirajuci na mobilni dok voze oni okrecu glavu kaznjavaju samo sirotinju,huligani divljaju motorima tokom noci ispred glavne policijske stanice prolaze na crveno a niko da se pozabavi sa tim nikada losija situacija u saobracaju nego sada
Radomir
@ GARI . Bas tako , vrlo nekorektni . Skinuti sa platnih spiskova i uputiti na nova radna mesta kod privatnika .
hasamobudjavetorte Odgovori
zmigavci sluze kao ukras, brza voznja.. nepropisno parkiranje...a policija? jos gori... kad vidim da policijsko vozilo skrece na glavni put ne dajuci znakove... prevrcem se
Filip Odgovori
Da,čeka se katastrofa da bi se nešto preduzelo,čeka se da neko nastrada,a do tada nerad.
marija Odgovori
A ko i gde je poginuo?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.