Komentara: 0
Pregleda: 3396

"Jazzik Junior" na trgu

14.04.2012. u 21:50h
Izvor: SuMedija
Uvertira za 3. subotički internacionalni džez festival “Jazzik 2012”, koji će se održati 27. i 28. aprila, biće “Jazzik Junior”, program nastao sa idejom da se deci ponudi kvalitetan muzički sadržaj u žanru džeza.
"Jazzik Junior" na trgu

Za razliku od prošlog, koji je održan u prepunoj sali “Jadran”, ovogodišnji “Jazzik Junior” će se 22. aprila održati na otvorenom prostoru, na platou ispred zelene fontane, kako bi što više dece i roditelja moglo da prati program.

Gosti “Jazzik Juniora” će biti članovi Muzičkog centra “Melodijum” iz Novog Sada, čije su pesmice dobro poznate i deci subotičkih predškolskih ustanova. U programu će nastupiti i učenici i profesori džez odseka subotičke Muzičke škole, a organizatori najavljuju i goste iznenađenja.

Program “Jazzik Juniora” zakazan je za 22. april u 17 časova na platou ispred zelene fontane. U slučaju lošeg vremena program će se održati u atrijumu hotela Galleria”.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3396
Povezane teme

Jazzik Festival

jazzik junior

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.