Komentara: 4
Pregleda: 2916

Javni poziv za predlog Počasnog građanina i Pro urbe

16.05.2013. u 14:12h
Komisija za dodelu zvanja i priznanja Skupštine grada objavila je javni poziv za učešće u predlaganju građana i organizacija na teritoriji grada Subotica za dodelu zvanja počasni građanin i priznanja pro urbe.
Javni poziv za predlog Počasnog građanina i Pro urbe

ZVANJE POČASNI GRAĐANIN dodeljuje se za istaknuto i trajno životno delo u oblasti nauke, privrede, umetnosti, obrazovanja i vaspitanja, kao i za rezultate postignute u javnom životu i razvoju kulturnog stvaralaštva i to fizičkim licima koja su svojim delima i činjenjima doprinela podizanju ugledu grada u zemlji i inostranstvu.

PRIZNANJE PRO URBE dodeljuje se licima za istaknuta dela koja značajno doprinose ugledu grada podizanjem njegovih materijalnih i duhovnih vrednosti.

PRIZNANJE PRO URBE dodeljuje se pravnim i fizičkim licima, kao i drugim organizacijama i to za istaknute naučne, kulturne i umetničke aktivnosti, odnosno za značajnu delatnost u obrazovanju, komunalnoj, socijalnoj, zdravstvenoj, privrednoj oblasti kao i u  onima koji su svojim radom doprineli većem stepenu razvoja javnog reda i mira i licima koja su svojim sportskim i drugim rezultatima pronela slavu svog grada.

NAPOMENA: Pismene predloge sa obrazloženjem i drugim predlozima poslati ili predati SKUPŠTINI GRADA SUBOTICA, TRG SLOBODE BROJ 1 SA NAZNAKOM ZA  KOMISIJU ZA DODELU ZVANJA I PRIZNANJA  i to do 31. maja 2013. godine.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2916
Povezane teme

počasni građanin

pro urbe

priznanje pro urbe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.