Komentara: 0
Pregleda: 2734

Javni poziv za anketare o strukturi poljoprivrednih gazdinstava

15.08.2018. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Republički zavod za statistiku, Odeljenje statistike u Subotici poziva zainteresovane građane koji žele da budu angažovani kao anketar u Anketi o strukturi poljoprivrednih gazdinstava (1. oktobar - 30. novembar) da se prijave do 21. avgusta.
Javni poziv za anketare o strukturi poljoprivrednih gazdinstava

Na teritoriji Republike Srbije biće anketirano 120.000 poljoprivrednih gazdinstava. Na teritoriji grada Subotica anketiraće se 1520 poljoprivrednih gazdinstava. U periodu od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine za rad na terenu na teritoriji Grada Subotica biće angažovano 7 anketara.

Obaveza anketara je da anketira porodična poljoprivredna gazdinstva i gazdinstva preduzetnika na terenu na osnovu dodeljene Liste gazdinstava i dobijene podatke unese u elektronski upitnik na laptopu. Period angažovanja anketara je od 24. septembra do 7. decembra 2018.

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su da je punoletni državljanin Republike Srbije, najmanje srednjoškolsko obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju, kao i da nije pod istragom. Kriterijumi za izbor su: stručna sprema, oblast obrazovanja, radni status, učestvovanje u Popisu poljoprivrede 2012. godine ili u drugim statističkim istraživanjima Republičkog zavoda za statistiku u poslednje tri godine,kao i posedovanje vozačke dozvole i mogućnost korišćenja vozila za rad.

Prijavljivanje zainteresovanih kandidata vrši se isključivo putem veb aplikacije. Više informacija na sajtu "Struktura poljoprivrednih gazdinstava"

Spisak kandidata pozvanih na intervju biće objavljen 24. avgusta 2018. godine na veb-sajtu Republičkog zavoda za statistiku, gde se mogu videti i detaljne informacije o načinu izbora anketara i njihovim obavezama u ovoj anketi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2734
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.