• Pregleda: 3973

Javni čas o pravilnoj upotrebi dečjih auto-sedišta

Javni čas o pravilnoj upotrebi dečjih auto-sedišta

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice organizovaće u petak, 30. avgusta, javni čas o pravilnoj upotrebi dečjih auto-sedišta u sali Nove opštine, s početkom u 18 časova.

Nakon održanog javnog časa, Grad će pokloniti 60 dečjih zaštitnih auto-sedišta jednom delu prisutnih roditelja, određenih žrebom.

Zainteresovani roditelji, koji bi želeli da prisustvuju ovom javnom času, treba da se prijave u Gradskoj kući, u kancelariji 215 na drugom spratu, do četvrtka, 29. avgusta, do 14 časova i 30 minuta. Broj mesta je ograničen, te se zainteresovani roditelji mole da što pre prijave svoje učešće.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
C Odgovori
Moglo je to i na korzu, pa onda da gledaju svi zainteresovani, tako bi bio veći auditorijum što je i navodno bila poenta?
Simo Odgovori
Onaj ko ne zna da procita upustvo kako se koristi autosediste ni ne treba da ima vozacku dozvolu. Mogu misliti kakav je vozac ako ne zna pravilno da postavi obicno decije sediste. Takav vozac je opasnost sama po sebi.
bona fide Odgovori
E, moj Simo, ne brinu mene oni koji neznaju montirati sedište. Naučiće ili sami ili na kursu. Mene brinu ovi kreteni sa crvenim minusima. Koji je to soj nenaroda koji negoduje na sve što je dobro. To što negoduju na Srbe, na to sam navikao. To da ima ujaka, to mi je poznato ali ovoliko, razočarn sam. A sve se hvale sa nekom multi, pamulti, pa ...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.