Komentara: 0
Pregleda: 958

Javni čas Književnog kluba "Skladište" u petak

21.02.2019. u 13:04h
Izvor: Subotica.com
Povodom rođendana Danila Kiša, pisca čije ime Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice nosi, u petak, 22. februara, sa početkom u 20 časova u Omladinskom klubu „Skladište“ biće održan Javni čas Književnog kluba Fondacije.
Javni čas Književnog kluba "Skladište" u petak

Javni čas predstavlja generalnu probu za performans Književnog kluba pod nazivom "Književni karneval", koji će svoju premijeru imati tokom marta u subotičkoj Gimnaziji "Svetozar Marković".

Prema rečima organizatora dešavanja, "Književni karneval" je zamišljen kao povorka velikana srpske književnosti, na koje će nas svojom pojavnošću, kao i čitanjem odlomaka iz njihovih, pa i svojih književnih ostvarenja, podsetiti članovi Književnog kluba.

Učestvuju: Denis Dautović, Dijana Lacman, Filip Silađi, Henrijeta Maronka, Ivana Stuparević, Jovana Vavričak, Maja Rudinski, Mario Evetović, Minja Babić, Ognjen Zeković, Ognjen Nedić, Petra Čamprag, Saša Vukov, Stela Nemčev, Tanja Matić.

Književni klub vodi Sanja Babić, profesor srpskog jezika i književnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 958
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

književno veče

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.