Komentara: 2
Pregleda: 5259

Izveštaj Policijske uprave Subotica (17.09.)

17.09.2012. u 14:27h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U periodu od 10. septembra do 17. septembra 2012. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 14 saobraćajnih nesreća. U pet saobraćajnih nesreća dve osobe su zadobile teške telesne povrede a četiri su lakše povređene, dok je u devet saobraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.
Izveštaj Policijske uprave Subotica (17.09.)

U toku prethodne nedelje sprovedene su dve akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerene na vožnju pod dejstvom alkohola i prekoračenje ograničenja brzine kretanja. Podnet je 21 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 33 naloga za uplatu novčanih kazni a zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno osam vozača. Kontrolisano je ukupno 269 vozila.

Takođe, saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom sprovela akciju u kojoj je specijalnim vozilom ‘’pauk’’ uklonjeno 18 vozila zbog nepropisnog parkiranja.

U organizaciji Evropske mreže saobraćajnih policija ''TISPOL'' u periodu od 10.09. do 16.09.2012. godine sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa u vozilu. Kontrolisano je 687 vozila a sankcionisano je 65 učesnika u saobraćaju koji nisu koristili sigurnosni pojas.

U toku protekle nedelje vatrogasna jedinica je intervenisala 28 puta.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5259
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

izveštaj policije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.