Komentara: 0
Pregleda: 4021

Izveštaj policijske uprave Subotica (16.07.)

16.07.2012. u 17:14h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U periodu od 9. do 15. jula 2012. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 13 saobraćajnih nesreća. U osam saobraćajnih nesreća četiri osobe su zadobile teške telesne povrede i devet osoba je lakše povređeno, dok je u pet saobraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.
Izveštaj policijske uprave Subotica (16.07.)

U toku vikenda sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Podneto je 50 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 24 naloga za uplatu novčanih kazni.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja su isključena 42 vozača, od toga je usled teške ili potpune alkoholisanosti mera zadržavanja određena za 13 lica.

Sankcionisano je i 13 vozača zbog prekršaja upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita ili u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja. Kontrolisano je ukupno 355 vozila.

U toku protekle nedelje vatrogasna jedinica je intervenisala 25 puta.

Uhapšen zbog sumnje u vršenje krivičnog dela

Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Laslu L. (1968) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti, da je u petak ujutro napao radnicu u menjačnici u centru grada, a zatim napustio objekat ugledavši u neposrednoj blizini prolaznika. Policijski službenici su obilaskom terena nedaleko od mesta događaja pronašli Lasla L. koji je pokušao da pobegne, ali su ga u tome sprečili građani koji su se tu zatekli.

Laslo L. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4021
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

saopštenje policijske uprave subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.