Komentara: 1
Pregleda: 3750

Iznajmljivanje bicikla sve popularnije

09.07.2012. u 16:01h
Izvor: RTV Yueco
Više od dve nedelje u Subotici radi servis „Su Bike“, služba iznajmljivanja bicikala. Subotičanima, ali i turistima je sada omogućeno da sa jednog kraga grada na drugi stignu biciklama. Prva stanica sa koje se mogu iznajmljivati bicikli je kod Otvorenog univerziteta, a druga na Paliću, kod Male gostione. Radno vreme stanica je od sedam do 20 sati.
Iznajmljivanje bicikla sve popularnije

Sanja Prijić skoro svako jutro iznajmljuje biciklo u gradu kako bi otišla na Palić, gde je zaposlena. Zadovoljna je uslugom i smatra da su cene prihvatljive.

Za sada ima oko 60 stalnih korisnika koji su kupili trajnu čip karticu koja košta 500 dinara i uzima se samo jednom. U Parkingu kažu da pored Subotičana, bicikle iznajmljuju i turisti. Cena iznajmljivanja je 20 dinara za sat vremena, odnosno 100 dinara za dnevno korišćenje.

Sve biciklističke stanice su pod video-nadzorom.Korisnik „Su Bike“ sistema može postati svako stariji od od šesnaest godina ko se registruje u sistemu, odnosno ko dobije korisničku karticu i prihvati pravilnik o iznajmljivanju i upotrebi bicikala na teritoriji Grada Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3750

Povezana vest

Povezane teme

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.