• Pregleda: 1226

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Tokom naredne sedmice, od 6. do 10. maja, ambulante Ogranak 7 i Ogranak 3 radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Ogranak 7 radiće u ponedeljak, utorak i petak od 7 do 20 časova, dok će u sredu i četvrtak biti otvorena od 7 do 14 časova.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Ogranak 3, tokom cele nedelje mogu da posete ovu zdravstvenu ustanovu od 7 do 14 časova, kako će raditi od ponedeljka do petka.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
xx Odgovori
Doktori malo povezali godisnje odmore sa praznicima.
Lela Odgovori
Šta rći, doktora po ambulantama je definitivno malo. U našoj ambulanti ih je predviđeno četvoro, a u proseku ih radi dvaipo!. Neko je na bolovanju, neko na godišnjem. Jedna doktorica se mesecima sprema u penziju i naravno mesecima ne radi al je na papiru još uvek prisutna. Konkretno, ja sam sredinom apruila bila na vađenju krvi, 25. aprila kod specijaliste, a ternim u ambulanti za ispisivanje terapije i uput kod drugog specijaliste sam dobila za deseti maj. Dotle....... lekove ako imaš para kupi privatno, ako imaš tegoba trpi. I opet naglašavam nisu doktori krivi nego oni koji ih organizuju i raspoređuju. O velemožnim i moćnim sestrama po šalterima ne bih da komentarišem.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.