• Pregleda: 1069

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Tokom naredne sedmice, od 3. do 7. septembra, ambulante Dom penzionera, Ogranak 3 i 7, Tavankut i Studentska radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Dom penzionera radiće u utorak i četvrtak od 13 do 20 časova, dok će ostalim danima raditi prema ustaljenom rasoredu.

Ambulanta Ogranak 3 će u sredu pacijente primati od 13 do 20 časova, dok će u četvrtak i petak raditi od 7 do 14 časova. Ostalim danima radno vreme je nepromenjeno.

Ambulanta Tavankut radiće po izmenjenom radnom vremenu samo jedan dan i to sutra, kada će biti otvorena od 7 do 14 časova.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Ogranak III, sutra to mogu da posete ovu zdravstvenu ustanovu od 13 do 20 časova, dok je ostalim danima radno vreme nepromenjeno.

Tokom cele naredne sedmice, Studentska ambulanta neće raditi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
anonymous Odgovori
srem se u danasnje doktore , ako nemas para ili poznasto mesecima trebas cekati dok stignes na red, nedaj boze da imas neku ozbiljnu bolest. onda mozes se pozdraviti sa zivotom
Erika Odgovori
Ambulanta Ogranak 7 sutra radi od 13 do 20 casova!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.