• Pregleda: 830

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Tokom naredne sedmice, od 25. do 29. septembra, ambulante Bački Vinogradi, Hajdukovo, Peščara, Mali Bajmok, Šupljak, Ogranak 3 i 7 radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Ogranak 3 sutra i u sredu radiće od 13 do 20 časova, dok će u utorak, četvrtak i petak pacijente primati od 7 do 14 časova. 

Ambulanta Peščara i Mali Bajmok radiće po izmenjenom radnom vremenu tri dana. Ambulanta Peščara će u utorak i petak biti otvorena od 7 do 14 časova, dok će u sredu raditi od 13 do 20 časova. Ambulanta Mali Bajmok će u sredu pacijente primati u prepodnevnim časovima, odnosno od 7 do 14, dok će u četvrtak i petak raditi od 13 do 20 časova.

Ambulante Ogranak 7, Hajdukovo i Bački Vinogradi tokom naredne sedmice radiće po izmenjenom vremenu u četvrtak i petak. Ogranak 7 ova dva dana radiće tokom prepodneva, odnosno od 7 do 14 časova. Ambulanta Hajdukovo će pacijente primati u četvrtak od 10 do 13 časova, a u petak od 7 do 10 časova. Ambulanta Bački Vinogradi u četvrtak će biti otvorena od 13 i 30 do 17 časova, dok će u petak raditi od 10 i 30 do 14 časova.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Šupljak, ovu zdravstvenu ustanovu će moći da posete jedino u utorak, kada će raditi po ustaljenom rasporedu, dok će ostalim danima biti zatvorena.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
xy Odgovori
Prava vest bi bila da Ogranak 3 vec jednom radi redovno. Nekada je tu radilo cetiri lekara a sada malo,malo pa jedan. Bravo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.