Komentara: 0
Pregleda: 2084

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

04.06.2017. u 09:09h
Izvor: Subotica.com
Tokom naredne sedmice, od 5. do 9. juna, ambulante Dom penzionera, Mali Bajmok, Tavankut, Peščara, Ogranak 7 i Ogranak 3 Mesne zajednice Gat, radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Dom penzionera će sutra raditi od 13 do 20 časova, dok će narednih dana, zaključno sa petkom, raditi od 7 do 14 časova.

Ambulanta Ogranak 3 Mesne zajednice Gat će sutra, u utorak i četvrtak raditi od 13 do 20 časova, dok će u sredu i petak pacijente primati od 7 do 14 časova.

Ambulanta Mali Bajmok će sutra i u utorak raditi od 7 do 14 časova, dok je ostalim danima radno vreme ostalo nepromenjeno.

Ambulanta Tavankut će samo u četvrtak i petak raditi po izmenjenom radnom vremenu, od 7 do 14 časova.

Ambulanta Ogranak 7 će jedino u četvrtak imati izmenjeno radno vreme od 13 do 20 časova, dok će ambulanta Peščara u petak primati pacijente od 7 do 14 časova. Ostalim danima u ove dve ambulante radno vreme je nepromenjeno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2084
Povezane teme

dom zdravlja subotica

radno vreme ambulante

ambulantni pregledi

ambulante

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.