Komentara: 0
Pregleda: 6538

Izmene u gradskom saobraćaju od novembra

30.10.2015. u 15:57h
Od nedelje, 01. novembra 2015. godine, doći će do izmene u trasama linija gradskog saobraćaja.
Izmene u gradskom saobraćaju od novembra

Linija 1/1A će saobraćati Preradovićevom ulicom, ulicom Matka Vukovića i Rudić ulicom. Autobusi će koristiti uobičajena stajališta linije 1/1a. Stajalište Lifka će biti u upotrebi. Stajalište "Gimnazija", iz smera Kelebije granice će biti izmešteno kod Sinagoge.

Linija 2a (Srpski šor-Lifka) će u dolasku sa Srpskog šora saobraćati Štrosmajerovom ulicom do stajališta Lifka. U odlasku prema Srpskom šoru autobusi će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Stajalište "Pošta I" neće biti u upotrebi iz smera Srpskog šora.

Linija 4 iz smera Velikog Radanovca će saobraćati uobičajenom trasom linije. Polasci od Lifke prema Velikom Radanovcu će saobraćati Štrosmajerovom ulicom. U odlasku na Veliki Radanovac stajalište "Pošta I" neće biti u upotrebi.

Linija 6c će saobraćati uobičajenom trasom linije 6c u dolasku od Simensa. U odlasku prema Simensu linija 6c će saobraćati Zagrebačkom ulicom.

Linija 8 će saobraćati uobičajenom trasom linije 8. Stajalište Lifka će biti u upotrebi. Stajalište "Gimnazija", iz smera Aleksandrova će biti izmešteno kod Sinagoge.

Linija 8a (Železničko naselje-Lifka) će u dolasku sa Železničkog naselja saobraćati Štrosmajerovom ulicom do stajališta Lifka. U odlasku prema Železničkom naselju autobusi će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Stajalište "Pošta I" neće biti u upotrebi iz smera Železničkog naselja.

Linija 10 (Palić naselje-Lifka) će u dolasku sa Palić naselja saobraćati Štrosmajerovom ulicom do stajališta Lifka. U odlasku prema Palić naselju autobusi će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Stajalište "Pošta I" neće biti u upotrebi iz smera Palić naselja.

Linije 3 (Makova sedmica-Bajski put) kao i linija 6/6a (Vikend naselje-Swarovski (Calzedonia)) će saobraćati Zagrebačkom ulicom to jest neće stajati na stajalištu Lifka.

Autobusi na prigradskim linijama prema Bajmoku i Tavankutu će saobraćati Zagrebačkom ulicom i zaustavljaće se na stajalištima "Politehnička škola" i "Vatrogasci". Stajalište "Lifka" neće biti u upotrebi za prigradske autobuse do daljnjeg.

Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6538
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

autobus

red vožnje autobusa

autobuska stajališta

autobuske linije

autobuska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.