Komentara: 3
Pregleda: 3917

Izmena režima saobraćaja na dve raskrsnice u MZ Gat

06.08.2020. u 11:41h
Izvor: Subotica.com
Izmena režima saobraćaja na dve raskrsnice u MZ Gat

Od sutra (7. avgust) menja se režim saobraćaja na raskrsnici ulica Bačke i Filipa Kljajića i to tako da prednost imaju vozila koja se kreću ulicom Filipa Kljajića, u odnosu na vozila koja se kreću Bačkom ulicom. Do izmene će doći i na raskrsnici ulica Marka Oreškovića i Ivana Antunovića, tako da prednost imaju vozila koja se kreću ulicom Marka Oreškovića, u odnosu na vozila koja se kreću ulicom Ivana Antunovića.

Kako je obrazložila Služba za energetiku i saobraćaj, do ove promene u režimu saobraćaja došlo je nakon inicijative Mesne zajednice Gat.

- Pošto saobraćajni uslovi na predmetnoj lokaciji dozvoljavaju takvu vrstu izmene, Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice dao je pozitivno mišljenje, kao i Projektant na sam Projekat izmene tehničke regulacije saobraćaja na raskrsnici predmetnih ulica i njegovu mogućnost uklapanja u Glavni projekat tehničkog regulisanja saobraćaja na lokalnim putevima (uličnoj mreži) Grada Subotice - obrazložila je Služba za energetiku i saobraćaj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3917
Povezane teme

mz gat

promena režima saobraćanja

služba za energetiku i saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.