Komentara: 0
Pregleda: 1249

Izložba u čast pet godina edukativnih programa Savremene galerije

04.07.2019. u 12:02h
Izvor: Subotica.com
Izložba po nazivom "Put ka umetnosti: pet godina edukativnih programa SGSU" svečano će biti otvorena u petak, 5. jula, u Savremenoj galeriji Subotica, s početkom u 19 časova. Izložbu će otvoriti Jasmina Jovančić Vidaković, muzejska edukatorka i viša kustoskinja.
Izložba u čast pet godina edukativnih programa Savremene galerije

Edukativni i prateći programi Savremene galerije Subotica započeti su u pilot fazi tokom oktobra 2013. godine, a naredne godine, ova ustanova kulture dobila je podršku resornog Ministarstva za utemeljenje edukacionog programa.

Izložbom "Put ka umetnosti: pet godina edukativnih programa SGSU" predstaviće se rezultati aktivnosti na polju komuniciranja savremene umetnosti i integracije Savremene galerije Subotica u društvenu zajednicu u kojoj deluje.

Izložbu će otvoriti Jasmina Jovančić Vidaković, muzejska edukatorka i viša kustoskinja, koja će održati prezentaciju o edukativnim programima Savremene galerije Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1249
Povezane teme

izložba

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.