• Pregleda: 2553

Izložba radova osnovaca za Dan oslobođenja grada

Izložba likovnih radova učenika osnovnih škola sa konkursa "Subotica moj grad" otvorena je danas u vestibilu Gradske kuće. Konkurs je organizovan povodom obeležavanja 71. godišnjice oslobođenja Subotice od fašizma.
Izložba radova osnovaca za Dan oslobođenja grada

Na konkurs s javilo 136 likovnih i 35 literarnih radova, dok je ukupno 7 osnovnih škola izložilo oko stotinu likovnih radova na izložbi. Učestvovale su škole: Sečenji Ištvan, Jovan Jovanović Zmaj, Kizur Ištvan, Majšanski put, Miroslav Antić , Petefi Šandor-Hajdukovo i OiSŠ Žarko Zrenjanin

Prve nagrade na literarnom konkursu osvojile su: Ihas Lila, učenica 7c, na mađarskom  i, Milena Mićović iz 7a, obe iz  škole Jovan Jovanović Zmaj. Prigodne nagrade učesnicima konkursa, nastavnicima i učenicima, biće dodeljene na tradicionalnoj proslavi Gradske organizacije SUBNOR predviđene za 22. decembar.

Izvor: RTV City

povezane teme

1
student Odgovori
Dokle će Blaža, Njonja i Geza da nam plaše decu ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.