Komentara: 0
Pregleda: 2997

Izložba radova nastalih na kreativnim radionicama Gerontološkog centra

25.04.2013. u 15:41h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Povodom predstojećeg Vaskrsa u prostorijama Gerontološkog kluba "Centar II" postavljena je izložba radova nastalih na kreativnim radionicama Gerontološkog centra.
Izložba radova nastalih na kreativnim radionicama Gerontološkog centra

Dr Atila Čengeri, član Gradskog veća zadužen za zdravstvo, socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine otvorio je izložbu i svim vernicima čestitao nadolazeći Vaskrs, a direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević je podsetio na lepote multikulturalnosti i tolerantne sredine u kojoj svi zajedno živimo.

Svi zainteresovani mogu da vide radove u prostorijama Gerontološkog kluba "Centar II" (Žarka Zrenjanina 16) svakog radnog dana od 8 do 19 časova, a izložba je postavljena do 8. maja.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom Vaskršnja izložba u Gerontološkom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 15 časova
Komentara: 0
Pregleda: 2997
Povezane teme

Nenad Ivanišević

atila čengeri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.