Komentara: 3
Pregleda: 2687

Izložba: "Ovo smo mi"

13.03.2015. u 17:17h
Izvor: RTV Yueco
U Gerontološkom klubu Centar 2 juče je otvorena izložba “Ovo smo mi”, na kojoj su predstavljave članovi svih gerontoloških klubova.
Izložba: "Ovo smo mi"

U Subotica ima 10 klubova, i to šest u gradu i četiri u prigradskim naseljima. Cilj je da se svake godine otvori barem po jedan klub.

Članovi gerontoloških klubova juče  su prisustvovali svečanom otvaranju izložbe fotogragrafija. Ovo je bila jedinstvena prilika da se svi zajedno okupe i druže. 

Značaj rada Gerontoloških klubova je veliki. Ministarstvo za rad i socijalna pitanja uvek će da podržava inicijative i projekte koji se odnose na unapređenje socijalne zaštite.

Ministarstvo za rad i socijalna pitanja raspisalo je konkurs za nevladine organizacije. Rok za podnošenje prijava je 31. mart.

Izvor: RTV Yueco
"Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova "Ovo smo mi" - izložba fotografija članova klubova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 2687
Povezane teme

gerontološki centar subotica

gerontološki klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.