Komentara: 12
Pregleda: 6172

Izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica od 19. do 22. aprila u centru grada

17.04.2018. u 17:43h
Izvor: Subotica.com
Regionalna izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica "Garden Flora" održaće se od 19. do 22. aprila, na malom šetališu Trga republike. Više od 20 proizvođača cveća izložiće bogatu i šarenu ponudu na štandovima, a prema rečima organizatora, posetioce očekuje i nekoliko novina.
Izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica od 19. do 22. aprila u centru grada

Manifestacija "Garden Flora" održava se po deveti put, a osim bogate ponude baštenskog cveća i sadnica po pristupačnim cenama, organizatori su pripremili i nekoliko novina.

- Jedna od njih je da se region, uslovno rečeno, zaista proširio, jer smo do sada imali izlagače iz Kanjiže, Sente, Bačke Topole i Subotice, a ove godine imaćemo još iz Sombora i Apatina. Ono što je takođe interesantno, jeste da će u sklopu manifestacije biti organzovana i promocija proizvoda, starih zanata i soda vode, što je po malo neobično, ali može da bude i zanimljivo - kaže Arpad Kiš, ispred Udruženja seljaka Subotica.

Otvaranje manifestacije zakazano je za četvrtak, 19. aprila, u 12 časova, a očekuje se učešće više od 20 proizvođača cveća i oko osam predstavnika starih zanata, koji će izložiti prateću opremu hortikulture.

- Ponuda će biti lepa, šarena i velika, ali se možemo požaliti da su vremenske prilike, odnosno produžena zima, napravile izvesne štete pojedinim proizvođačima, tako da se neki, koji su do sada bili redovni, ove godine neće pojaviti sa svojim sadnicama, ali će se pripremati za jesenju manifestaciju, kada će imati nove proizvode - dodao je Kiš.

Prema rečima našeg sagovornika, ova manifestacija je prepoznata i kao turistička atrakcija, jer se organizuje prevoz za meštane Moravice i drugih okolnih mesta, kako bi posetili izložbu i vašar cveća u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 dana
Komentara: 12
Pregleda: 6172

Povezana vest

Povezane teme

cveće

sajam cveća

regionalna izložba cveća

garden flora

izložba i vašar cveća i bašte

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.