Komentara: 0
Pregleda: 850

Izložba "Hybrid Choices: Art, Nature, Technology" večeras u Savremenoj galeriji

10.12.2021. u 10:53h
Izvor: Subotica.com
Izložba "Hybrid Choices: Art, Nature, Technology" svečano će biti otvorena večeras, 10. decembra, u Savremenoj galeriji Subotica u 18 časova, a svoje radove će predstaviti umetnici Stevan Kojić, Arpad Pulai, Tijana Radenković i Adrien Ujhazi, dok je kustoskinja izložbe Tamara Kucor.
Izložba "Hybrid Choices: Art, Nature, Technology" večeras u Savremenoj galeriji

Izložba donosi radove četiri umetnika koji u svojim umetničkim praksama na inovativan i autentičan način koriste prirodne i biomaterijale i/ili primenjuju naučno-tehnološke principe.

Pored istraživačkih umetničkih praksi, umetnike povezuje i bavljenje temama, poput odnosa čoveka prema prirodi, održivosti, suživota s prirodom i zauzimanja za ekološke vrednosti. Teme i problematike kojima posvećuju svoja istraživanja i radove su širokog spektra, od biomimikrije, preko bioarta i biosonifikacije do eko-tehnoloških sistema.

Iz Savremene galerije Subotica mole sve posetioce koji budu prisustvovali otvaranju izložbe da se pridržavaju propisanih mera zaštite od virusa kovid-19.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 850
Povezane teme

izložba

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.