Komentara: 0
Pregleda: 1683

Izložba fotografija Lajoša Vicaija

08.03.2009. u 08:37h
Izvor: RTV Yueco
<p>Veliki majtor fotografije Lajo&scaron; Vicai, nakon skoro 20 godina ponovo izlaže svoje fotografije u Subotici. Ovo je njegova 20 samostalna izložba na kojoj posetioci mogu da vide razne fotografije na kojima je dominantan motiv žena u njenom prirodnom izdanju.</p>
Izložba fotografija Lajoša Vicaija

Izložba je otvorena sinoć u Bash kući i trajaće petnaestak dana.

Pred nastupajući 8. mart subotička publika ima priliku da u Bash kući vidi njegove fotografije na kojima je dominantan lik žene, u većini slučajeva bez odeće. Osim tih fotografija, posetioci mogu da pogledaju njegove fotografije na kojima su dominantni motivi iz svakodnevnog života ljudi sa ovih prostora I motivi prirode.

Lajoš Vicai, jedan je od najboljih fotografa koje je Subotica ikada imala. Već 15 godina živi u Mađarskoj, osvajač je brojnih nagarada u Srbiji, Mađarskoj I Hrvatskoj. Učestvovao je na ukupno 286 grupnih izložbi raznog ranga širom sveta gde je privlačio pažnju posetilaca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1683
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.