Komentara: 0
Pregleda: 3630

Izložba fotografija

21.02.2009. u 13:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>Izložba fotigrafija Nandora Silađia, pod nazivom "Equus", otvorena je sinoć u DVD klubu "Fly". Fotografije prikazuju konje, a autor je akcenat stavio na izražajnost očiju ovih plemenitih životinja.</p>
Izložba fotografija

Nandor Silađi je na ergeli Kelebija provodio vreme tražeći detalje na konjima koju ga najviše pokreću. On tvrdi da su oči konja, kao i kod čoveka, ogledalo duše i da se u njima vidi čitav svet, pa je upravo iz tog razloga pokušavao da se fokusira na taj detalj.

Nandor Silađi je član foto kluba "Panonija" i zajedno sa njima je već održao jednu izložbu posvećenu konjima. Predsednik foto kluba, Atila Kovač smatra da Nandorove fotografije govore same za sebe i iz veoma zanimljive prespektive predstavljaju konje.

Fotografije Nandora Silađija izložene su u DVD klubu "Fly", a zainteresovani imaju prilike da po prvi put u Subotici vide fotografije štampane na platnu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3630
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.